Ősemberek két hangra

Mindenki másképp csinálja. A Croodék (6) (Croods, hazai bemutató: március 21.), a Dreamworks animációs részlegének új szuperprodukciója igazi szupersztárokkal dúsítja fel az egyébként is nagyon látványos és nagyon vicces animációs vígjátékát. A főszerepet játszó ősembercsalád fejének Nicolas Cage, lázadó kamaszlányának pedig Emma Stone kölcsönzi a hangját – és mozgását is: a szinkronstúdióban kis kamerákkal rögzítették a színészek mozdulatait, és az animátorok ezek segítségével keltették életre figuráikat.

Nicolas Cage-et eredetileg a Shrek főszerepére is felkérték a stúdió munkatársai, de akkor még nemet mondott:
– Túl hiú voltam, nem akartam egy zöld szörny hangja lenni – nyilatkozta most a színész. – Azután meg irigykedve figyeltem, hogy lett Shrekből sztár.
Emma Stone viszont más élményekkel gazdagodott a Croodék készítése során.
– Amióta élek, két lábon járó karikatúrának érzem magam – nyilatkozta a színésznő, aki nélkül az elmúlt néhány évben nem készült sikerfilm: a Gengszterosztag-tól A csodálatos Pókember-ig mindenben játszik. – Most végre tényleg rajzolt alak lettem. És először életemben a természetes férfihangom is jól jött. Kösz az élményt, Croodék. Az ünnepi hétvégére való tekintettel a Croodék-at már premier előtt is megnézheted a következő mozikban: Budapesten a Corvin, Sugár, Lurdy, Óbuda, Pólus, a CinemaCity (CC) Mammut, Westend, Arena, Campona, Allee, míg vidéken a CC Győr, CC Debrecen, CC Székesfehérvár, CC Pécs, CC Szeged és Siófok mozi termeiben lehet átélni a fantasztikus utazást.

IC Press

Megjegyzések