Zac Efron teljesen rendbejött a rehab után

Hatalmas meglepetést keltett pár hete Zac Efron, amikor bevallotta, hogy elvonókúrán vett részt, ahol függőségét kezelték. Bár ő maga nem részletezte, környezetéből kiszivárgott, hogy a kokainnal gyűlt meg a baja, és túl gyakran nézett a pohár fenekére. 


A népszerű színész az elvonó óta tiszta, amit az is ékesen bizonyít, hogy a Vanity Fair magazin minap rendezett partiján kisimult arccal, szinte megfiatalodva bulizott, és ásványvízen kívül mást nem fogyasztott. Zac sokat köszönhet barátainak, akik vigyáznak rá, hogy vissza ne essen. Fő támogatója a barátnője, Lily Collins, valamint kollégája, a szintén szívtipró-szerepekkel befutott Rob Lowe, aki maga is évekig drogfüggő volt, így pontosan tudja, mire kell vigyázni.
Zac Efront hamarosan egy vidám egyetemista szerepében láthatjuk, aki barátaival egy átlagos család mellé költözik a kertvárosban, és a non-stop házibulikkal pokollá teszi a békés polgárok életét. A derék szomszéd család fejét a korhatáros vígjátékok sztárja, Seth Rogen alakítja. A Rossz szomszédság című vígjáték kizárólag felnőtteknek szóló előzetese itt látható:
(Neighbors - hazai bemutató: 2014. május)

UIP 

Megjegyzések