Retteghet az ellenzék: Chuck Norris Budapestre jön!

Az amerikaiak legfontosabb ünnepe, a hálaadás után Budapestre látogat az akciósztár. Chuck Norris november 24-én, a Cipősdoboz Gála díszvendége lesz a Papp László Budapest Sportarénában.
Hatalmas szerencséje az ellenzéknek, hogy a 78 éves amerikai akciósztár nem keménykedni jön Budapestre, hanem jótékonykodni. Ő lesz ugyanis az egyik díszvendége a Cipősdoboz Gálának. Norris egyébként – a Blikken keresztül – már üzent is a rajongóinak: imádja a vele kapcsolatos tréfákat, és alig várja, hogy Magyarországra érkezzen.

Szenczy Sándor, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat vezetője a lapnak a meghívással kapcsolatban úgy nyilatkozott: „Erős baptista gyökerekkel rendelkezik, Magyarországon pedig imádják az emberek Chuck Norrist, ezért kerestük meg őt, s prédikál is majd”. Hozzátette: a gálára jegyek még kaphatók!
Nagyon készséges volt, örült a felkérésnek, mindenkit vár a koncertekkel kiegészülő eseményre. Egyetlen feltételt szabott, hogy a hálaadás után kelljen csak jönnie, a családi ünneplést ugyanis nem hajlandó lemondani”
– mesélte Szenczy.
A Walker, a texasi kopóban világhírűvé lett egykori harcművész egyáltalán nem haragszik a róla kitalált viccekért, sőt, imádja a körülötte kialakult kultuszt. Mi több, sok vicces kijelentést és internetes mémet ők találnak ki a csapatával. Tudja, mennyire szeretik Magyarországon, és a feleségén keresztül üzent is Chuck Norris, hogy nagyon várja már a hazánkba érkezést.”
A mozicsillag életében a hit és a jótékonyság fontos szerepet játszik, a kilencvenes évek óta egy harcművészeti iskolával és alapítványával segít hátrányos helyzetű gyerekeknek. Ám a legfontosabb számára a családja, amely minden döntésében befolyásolja. A színész miattuk nem hajlandó egy nappal korábban repülőre szállni, hiszen a feleségével, Genával az ünnepeket együtt töltik a gyermekeikkel és tizenhárom unokájukkal.
Nagy Gábor - www.888.hu

Megjegyzések