Érkezik az újabb Queen-film

Ez ám a bombahír!
Épphogy túl vagyunk az idei Oscar-gálán, amelyet a Queen és Adam Lambert közös fellépése nyitott, később pedig Rami Malek bezsebelte a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat Freddie Mercury megformálásáért, máris bejelentették, hogy jön egy újabb Queen-mozi.
A hírt maga Adam Lambert jelentette be a Twitterén, az énekes bejegyzése szerint a The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story címen futó dokumentumfilm április 29-én debütál majd az ABC-n. Mint ahogy az a címből is kiderül, az új doksi Adam Lambert és Freddie Mercury egykori zenekarának az együttműködését fogja bemutatni.
Az sem túl meglepő, hogy most rukkoltak elő a nagy bejelentéssel, hiszen a Malek főszereplésével készült Bohém rapszódia végigsöpört az egész világon, így díjeső mellett a jócskán kijutott a pénzesőből is, aminek természetesen a stúdiók még jobban örülhettek.
Az áprilisban debütáló dokumentumfilmben Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert mellett feltűnik még Malek, Taylor Hawkins (Foo Fighters) és Simon Cowell, az American Idol egyik zsűritagja is.
(Borító: rockandpop.cl)

Megjegyzések