Kálomista Gábor: Gyurcsány a rendszerváltás utáni időszak legnagyobb politikai bűnözője

 "Megfenyegettek" - durva vallomás! - Olvassák el!

A Gyurcsány Ferencről és az őszödi beszédről készülő film producerei vallottak a készülő alkotásról.

Az őszödi beszédről és annak következményeiről készülő film producerei, Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya az Indexnek nyilatkoztak a készülő alkotásról.

Kálomista, aki egyben a Megafilm Kft. tulajdonosa is, elmondta, hogy szerinte Gyurcsány követte el a rendszerváltást utáni időszak legnagyobb politikai bűncselekményeit, és nem érti, „mit keres ez az ember még mindig a magyar közéletben”. Ennek ellenére állítja, nem propagandisztikus célokkal készül a film, hanem „egy valós alapokra épülő politikai krimi lesz”„Kezdjük el feldolgozni a történelmünket, mert teli vagyunk fekete foltokkal” – hangsúlyozza.


 

Állításait producertársa is megerősíti: „a film forgatását hosszú és alapos kutatómunka előzte meg. Minden valós elem, ami megjelenik a filmben megtörtént eseményeken alapul” – nyomatékosít.

Kálomista egyébként nem fél attól, hogy Gyurcsány Ferenc vagy más politikai szereplők beperelik a film miatt. „Ha bárki pert indítana, szívesen állok elé, mindent tudok bizonyítani, ha kell” – jelezte.

Az Index újságírójának kérdésére sem árulták el, hogy ki fogja játszani Gyurcsány Ferencet vagy Dobrev Klárát, de azt elmondták, hogy egy brit rendező, Keith English készíti a filmet. „Mivel ez lesz az első magyar politikai krimi, ami a közelmúltat dolgozza fel, természetesen csak külföldi alkotásokban gondolkodhattam” – indokolta a döntést Helmeczy. A forgatókönyvet egyébként egy 28 éves fiatal író, Bendi Balázs jegyzi, aki a Megafilm egyik munkatársa.

Az interjúból kiderül még, hogy a Nemzeti Filmintézet egy forinttal se szállt be a film készítésébe, annak anyagi hátterét a Megafilm, valamint magányszemélyek biztosították, tehát egy független filmről van szó – hangsúlyozza Kálomista.

Végül Kálomista elmondja, hogy több, a filmben résztvevő színészt „megfenyegettek”, hogy „kiírta magát a színésztársadalomból, vagy kiveti magából ez a világ”.

A film végleges címe az, hogy Elkúrtuk.

Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kálomista Gábor: ha Gyurcsány Ferenc beperel, örömmel megyek a bíróság elé 

www.mandiner.hu 

 

Megjegyzések

  1. Nagyon Várom, hogy ez a film elkészüljön, és visszatükrözze mindazt az aljas hazug képmutató kormányzást és az abban résztvevők felsőbbrendüségi atitüdjeit ! Az 1 millió forintos kakaóbiztos számítógépek projektjétől, a sukorói mutyiig , az eu-ban történt hazudozásáig. Hogy vére kiderüljön ennek a politikai kalandornak és társainak az összes bűne. Bebizonyosodjon a hatalmi mámoruk ! Nem kell FIDESZ pártinak lenni, de tudnia kell mindenkinek kik ezek, kik a követőik, hogyan csapják be a gyanutlan fiatalokat, akiknak még nincsen történelmi tapasztalatuk, és még nincsenek tisztába ezek hazaárulásának jelentőségével.

    VálaszTörlés
  2. Régóta szükségünk van az igazságot feltáró alkotásokra! Remélem az "ELKÚRTUK" ilyen lesz.

    VálaszTörlés
  3. Végre kinyílhatna a megtévesztett, határozatlan, befolyásolható emberek szeme! Szükség van a hiteles dokumentumokra! Köszönjük!

    VálaszTörlés
  4. A baloldal addig hiteltelen amíg nem szakít El Kúróval.

    VálaszTörlés
  5. Valójában a Fidesz bűne, hogy 15 évvel a vérbe fojtott 2006-os Szabadságharc után még mindig az összes idegenszívű hiéna Gyurcsány vezetésével itt tobzód6 és hányat6 epét "sohakinemirtottjaival" országszerte!!!
    Miért is?
    ...mert a Fidesz ahelyett, hogy a devizás kisemmizett magyarok mellé állt volna, inkább a bankárkormány elleni demonstrációk vezetőit kezdte rágalmazni, támadni, és bizonytalanságot keltett, összezavarta, megosztotta a bátor hazafiakat, a tüntető jó kiállású bátrakat.
    Sőt, 2010 után, a kétharmados győzelmét követően sem történt elszámoltatás, még az általunk kirobbantott sukorói korrupciós botrányból is kimentették Gyurcsány Ferencet és Ronald Laudert.
    Úgyhogy a felcsúti pojáca által ígért rendszerváltásból és alkotmányozásból egy a TOTÁLIS (Szájer-féle alaptörvény!!!) az ISRAHELLI GYARMATOSÍTÁST ELFEDŐ ún. NER-rendszer lett.

    VálaszTörlés
  6. A devizások is tehetnek arról, hogy felvették a kölcsönt, a többség tudta, hogy nincs ingyen ebéd, de abban reménykedtek, hogy majd az állam lenyeleti a bankokkal a veszteségeiket. Ha a kormány ezt erőltette volna akkor a kormány és Mo is kényszerzubbonyt kapott volna és minden fejlődési lehetőség lezárult volna. Több lehetőség volt az enyhítésre de az ostobábbak még a családi csődöt sem fogadták el. El Kúróék elszámoltatásával ugyanez volt a helyzet, meghatározó államoknak még voltak tervei a csapattal, az államot nem találta el. A helyzetet sajnos azzal a mondással lehet jellemezni, hogy: "szégyen a futás de hasznos", ha akkor nem futunk el akkor sokkal kevesebbet értünk volna el. Ezt hívják reálpolitikának, ez akkor is így van ha szégyenletesnek érezzük. Mo kicsi, nincs rokona, ha megverik senkinek sem fáj, sőt örülnek neki. Ebből a helyzetből kell felállni és szövetségi rendszert építeni és úgy muzsikálni, hogy több jusson az asztalunkra. Orbán ezt próbálja és azért utálják sokan mert ebben elég sikeres.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése