Válik a sztárpár, a férj állítja, hogy a nő kifosztotta őt

Milliók repkednek... Dől a lé!

Jaime King és a férje válópere nem alakul a legszebben, a férfi most azzal vádolja a feleségét, hogy lenullázta a közös bankszámlájukat. 

A legutóbb a Black Summer (Fekete nyár) című zombis sorozatban látott Jaime King távoltartási végzést is kért a férje, Kyle Newman ellen, amikor beadta a válópert, az ügyük azonban most még tovább bonyolódott.

Egy friss bírósági irat szerint Newman azt állítja, hogy a felesége gyakorlatilag kiürítette a közös bankszámlájukat, alig hagyott neki valamennyi pénzt – még arra is a családjától kellett kölcsönkérnie, hogy tovább fizethesse az ügyvédjét.


 

A People-nek másként nyilatkozott egy, a párt jól ismerő forrás, szerinte Newman csak több pénzt akar kicsikarni Kingtől, miután az előző ügyvédje kiszállt a perből – miközben a színésznő számára a gyerekei jóléte a legfontosabb.

A pár 2007-ben házasodott össze, egyébként a Fanboys – Rajongók háborúja forgatásán ismerkedtek össze, ahol Newman volt a rendező, King pedig az egyik szereplő. Két fiuk van, az első 2013-ban, a második 2015-ben született.

www.origo.hu - www.magyarnemzet.hu

 

 

 

Megjegyzések