A nem éppen kormánybarát Nemes Jeles László 900 millió forintból forgathat

Ehhez mit szóltok hőzöngő libsik?

A Filmszakmai Döntőbizottság megszavazta a filmtámogatásokat.

900 millió forint támogatást szavazott meg a Filmszakmai Döntőbizottság Nemes Jeles László Az árva címmel készülő harmadik filmjére – írja az Index. Nemes, aki a Saul fia című filmjével cannes-i nagydíjat, Golden Globe-ot és Oscar-díjt is nyert 2015-ben, ezúttal nemzetközi koprodukcióban fogja új filmjét forgatni.

24.hu

 

A Döntőbizottság Kerékgyártó Yvonne Együtt című filmjének 392 millió forintot szavazott meg. A történet a húszas-harmincas korosztályról fog szólni és azt vizsgálja, hogy hova jutottak az egykori fiatalok. A bemutatót 2022 őszére tervezik.

A Csongor és Tünde animációs feldolgozása a Filmintézet 570 milló forintos támogatásával készül. A forgatókönyvet Balassa Krisztián írta, a bemutató a tervek szerint 2024 őszén lesz.

Címlapképen: Nemes Jeles László

Kép forrása: Vajda László/MTI

www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. TIPIKUS TALMUDISTA SENKIHÁZI, AKI a FRANCIÁKNÁL LÉBOL, DE a MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉN ÉLI KI VÁGYAIT!!!...- és a FIDESZ EZT HAGYJA, TŰRI, MIKÖZBEN ÉVENTE TÍZMILLIÁRDOKAT FIZETÜNK KI a FAJTÁJÁNAK, AKIKET ÁLLITÓLAG MIND 1 SZÁLIG KIIRTOTTUNK!!!
    GYALÁZAT!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem értem, miért nem a saját ideológiai fajtársaiktól kér pénzt.

    VálaszTörlés
  3. Enyedi Ildikó is mindent elkövetett a kormány lejáratására, de azért szemrebbenés nélkül felhasználta a gojoktól kapott milliókat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése